Paljettkrage och kjol med vipp

Det var inte bara Ebbot som fick lite nytt under morgonens shoppingrunda. Jag sprang på den här söta toppen på H&M som jag bara inte kunde motstå. Med clubdag och rabattcheck blev den min för långt under hundralappen. Perfekt färg och så fin detalj med den flickiga kragen. Jag matchar den med en gammal H&M favorit till vippkjol som jag köpte som fjortnåring, snacka om klassiker! Nu drar vi ut till mamma & pappa för middag och häng. Ska bli så mysigt!

Ps. Ni får ursäkta de trötta ögonen, jag är fortfarande inte riktigt kry.

Håret har blivit ännu blondare under semestern, gillart!

0 tankar på “Paljettkrage och kjol med vipp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.