Ebbot A/W 2012

När vi kom hem från Gran Canaria i veckan upptäckte vi att vår lille pojke måste har fått i sig växa-piller där borta för nästan precis allting i garderoben var för litet! Jeans som går till vaderna, tröjor som visar magen och skor som inte går att få på är inte vad jag vill klä min nya dagiskille i precis. Därför har jag och min son spenderad förmiddagen i köpscentret, inte hans favorit direkt men eftersom han verkligen behövde nya skor var han tvungen att följa med så att det blev rätt storlek. Han fick en sån där liten squeezefruktpuré som belöning. Alla kedjor kör ju mängder av erbjudande nu inför skol- och dagisstart så vi fick tag i riktigt fina grejer. Ebbots höstgarderob kommer att gå i blått och grått som bas med små inslag av rött och grönt. Det passar honom och han kommer att vara så fin när han spurtar till dagis varje morgon. Vi fick tag i både jeans, mjukisar, ziptröja och långärmade t-shirts så nu har han en bas så kan vi köpa till lite allterftersom. I veckan ska jag och Petra åka och kika lite på Zara medan pojkarna är på dagis ch så ska jag spana efter en dunväst, är så sugen på en sådan till liten nu i höst som komplement till vindjackan.

Väst från Zara som jag hoppas att jag får tag på i veckan. Cardyn från H&M är hemklickad och väntas levereras om någon vecka. Skorna kommer från Din Sko och är perfekt att ha nu fram till frosten då vi satsar på ett par bra vinterskor. Jeansen från Lindex liknar de vi köpte idag, jag gillar muddjeans till Ebbot som inte glipar så mycket. 

0 tankar på “Ebbot A/W 2012”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.