Min fina dagiskille

20120823-192213.jpg

Idag har vi börjat inskolningen på dagis. En stor dag med skolatstartkänsla imagen. Jag kan inte säga ärligt att jag har längtat hit, jag har haft en sådan underbar mammaledighet med min lille kille. Men nu när dagen är här kunde jag inte annat än vakna upp förväntansfull. Ebbot, som var hyfsat ur fas efter gårdagens långa och trånga flygning, med sömnbrist och desorientering på köpet, verkade ändå tycka att det här med förskola var något skojigt! Vi lekte och kände på lokalerna, han går på samma avdelning som Maja gjorde som liten och har några av hennes gamla fröknar. Sedan var det dags för lunch. Idag bjöds det på soppa. Men vilda 1,5 åring har aldrig ätit något så rinnande förut så jag måste säga att jag var något skeptiskt. Men han var faktiskt riktigt duktig! Fattade skeden och började surpla. Matningens tid är sedan länge förbi. När det blev dags för vila blev det för mycket för min lille kille så vi gick hem istället. Där tvärdäckade han i spjälsängen och sov gott i flera timmar. Nu ligger han till sängs och laddar inför en ny rolig dagisdag imorgon.

Ps. Sorry för dålig uppdatering på senare dagar, jag blev toksjuk i halsfluss i måndagskväll, låg under täcket hela tisdagen och kämpade mig igenom hemresan igår. Nu har jag fått penicillin så förhoppningsvis är energin tillbaka snart igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.