Dining out

Igårkväll kom vi äntligen iväg för en middag utanför resorten. Barnen har varit så trötta om kvällarna att vi valt att stanna på hotellet vid middagstid hittills men igår hade vi alla sovit gott och haft en superdag – jag och Maja hade ett par timmars egentid med lunch i skuggan och sedan pyssel och lördagsgodisätning under parasollet så vi var alla harmoniska. Därför begav vi oss ut för att se oss omkring. För att undvika alltför mycket kaos bestämde vi att kvällens utflykt skulle vara en kortis och att mamman i familjen inte skulle ha för höga krav. Jag får lätt isues och vill hitta den bästaste restaurangen. T och kidsen hade redan rekat lite så bara ett par hundra meter från Sunwing hade de hittat en söt liten fiskrastaurang med tappa-andan-utsikt över havet. Det visade sig vara ett lyckokasst. Maten var helt fantastisk, personalen gulliga och barnen höll sig hyfsat i skinnet. Kan tillägga att äta på restaurang med en ett och ett halvtåring med mycket spring i benen sällan är en lugn historia. Puh. Som tur var vi nästan ensamma, klockan sju är inte direkt middagsruch här och jag tror bestämt att det är lågsäsong, så vi slapp störa andra gäster. Vi hade en riktigt trevlig kväll!

Riktigt gott och iiiiiskallt rosé

Grillad bläckfisk, så färsk och ljuvlig


0 tankar på “Dining out”

  1. Ha, ha Jag är likadan och har också mina issues :-DTycker det ska vara perfekt när man nu spenderar sina ihoparbetade pengar 😀

    SÅ kul att läsa om er resa och få tips . Vi har ännu inte varit utomlands med våra små (5 åring och 3 åring) men ert resmål verkar kanon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.