Lunchtime!

20120817-131735.jpg

Snart har vi dejt nere på miguels kitschen & grill. Den restaurangen är alldeles nyrenoverad och sååå snygg, precis som resten av resorten. På andra sunwing finns La Tasca, men här är den utbytt till en ny variant med mer spanskt på menyn. Maten här är riktigt riktigt bra. På kalithea och fanabés La Tasca har rätterna varit godkända men inte mer. Här är de mycket väl godkända! Igår hade jag och Maja egen lunch och då beställde hon pannkakor och jag tog en Kycklingsallad med bacon och avocado. Det var den bästa salladen jag ätit på länge! Tänker beställa den idag också, det vattnas redan i munnen. Här äter barnen gratis och på Miguels finns det hur mycket som helst för dem att välja på i deras egen meny. Jag gillar att de får ”à la carte” istället för att maten ligger framme och svettas på en buffé(som på kalithea). Det är inte bara barnmat som korv, pizza och hamburgare utan även grillad fisk, kyckling och pastarätter. I like! Vi har hittills ätit på hotellet. Vi hade en ambition att gå ut i går, men startade med lite tapas och mat till barnen på miguels. Barnen var supertrötta efter en lång resa dagen innan, för lite sömn på dagen (Ebbot) och mycket bad och när minidiscot drog igång framför restaurangen hade vi inte hjärta att slita bort barnen därifrån. Istället beställde vi in lite mer mat (delade på en grillbricka – även den helt fantastisk) och mer rosé, till och med husets rosevin är supergott! Då kunde vi äta och skåla medan barnen dansade en liten bit bort.

Nä, nu ska jag väcka lillen och möta upp Maja som varit på Lollo & Bernies födelsedagskalas.

20120817-131817.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.