Balkonghäng

Vi har lite pre-after-beach innan Lollo&Bernie drar igång sin ab. Lägenheten är välutrustad med stort kylskåp, ännu större än vad vi har hemma, som vi fyllt med god dryck och i supermarcadon har pappa T hittat både kex och pistachnötter. Har precis laddat ner Spotify till nya datorn så ljuvliga First Aid Kit förgyller vår eftermiddag med sina vackra röster.

Kvällens plan är att testa buffén som har Canarisk tema, vi tänkte äta strax innan minidiscot drar igång. Sedan smiter vi upp och lägger kidsen så vi kan smita ut på balkongen och ha lite partid också. Hoppas maten ikväll håller samma höga standard som på resten av Resorten.

0 tankar på “Balkonghäng”

  1. Vad hærligt att læsa! 🙂 hur ær det, går det bra med værmen på natten æven om det inte ær aircondition? Vad før lægenhet har ni?

    1. Vi har royal family, 2-rummare. Det är riktigt varmt och klibbigt på nätterna. Jag missade tyvärr att det inte var någon ac på hotellet när jag bokade, det är hittills det enda (stora) minuset!

  2. Missade det vi också. Førstår inte helt att det kan vara 4*+ nær en så viktig sak fattas.
    Skønt att høra att allt annat var bra. Njut av semestern!! 🙂

    1. Håller helt med dig, det är inte så att det andra pluset till 5 stjärnor är avsaknad av ac! Men å andra sidan är det ju ving själva som sätter betygen och de baseras på lokal standard. Jag kommer docka checka ac:n EXTRA noga vid nästa bokning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.