Morning @arlanda

20120815-062745.jpg

Jahapp, då var vi Incheckade och frukosten ligger gott i magen. Jag har äntligen hittat hyfsad frukost där det är mysigt att sitta, på street food. Man plockar åt sig vad man vill av fruktsallader, yoghurtar, smörgåsar, ägg, croissanter och annat smarrigt. Alldeles bredvid ligger Starbucks så det är lätt att pipa över och få sig en riktigt smarrig latte. Det är precis vad jag har gjort. Jag hade världens resfeber inatt och kunde knappt sova något. Var helt bombsäker på att jag glömt någon. En hel familj på fyra kan helt omöjligt få plats i en enda väska á 25 kilo! Men det verkar så. #stoltpackare

Barnen har precis hittat junibackenfilialen så de stojar av sig en stund med pappan medan mamman sippar latte i lugn och ro 🙂

0 tankar på “Morning @arlanda”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.