Longing for Lollo

Jag ser fram emot att strosa nere i fiskehamnen på kvällarna och kika på människor och båtar. Foto: Ving

 

 

Iiiiih, Gran Canaria-resan är så nära, så nära nu! Imorgonbitti kommer taxin okristligt tidigt för att köra oss till Arlanda. Planet lyfter 07.30 vilket betyder att vi förhoppningsvis hinner med lite bad i morgon eftermiddag innan det blir dags för första semestermiddagen därnere. Åh, som vi längtat: Sunwing Arguinegin, here we come!

Jag packar, skriver listor, packar om och stryker. Vi ska nämligen ge oss på konststycket att bara checka in en endaste väska. Som småbarnsfamilj är det en utopi – wish me luck! Vi hade tur när vi bokade, Ving körde en barndrive så inte nog med att vi inte betalar en krona för Ebbot, vi fick även bambinopaketet som bonus. Där igår resesäng, barnstol och barnvagn som står och väntar på oss på hotellet. Perfekt! Så vi slipper släpa med Buggan denna gång vilket gör det hela mycket smidigare. Med en påse tvättmedel – som det välutrustade barnhotell Sunwing är finns det givetvis tvätteria – sa vi nog fixa den där enda väskan galant.

Nä, nu ska jag passa på att måla tånaglarna innan Ebbot vaknar!

0 tankar på “Longing for Lollo”

 1. Jag tror att mina kommentarer fra jobb fastnar i spamen,,
  Hærligt med semester! Hur længe blir ni? Vi reser dit om en vecka 🙂

   1. Det ska jag gøra!! Tipsa gærna om restauranger i nærheten, om ni inte har all inclusive da.
    Ha en riktigt hærlig semester!!

 2. LOLLO – och – BERNIE! Underbart! Ha en härlig semester nu. Och skriva gärna ett lååångt inlägg sen vad man ska tänka på då man åker med mindre barn.

  //Emelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.