Old Hollywood

Jag känner mig som en filmstjärna idag med min frisyr och min klänning. Det får man göra va? Jag hade lite tid över och eftersom jag sällan har tid att stå några längre stunder framför garderob och i badrum passade jag på att njuta lite extra och ta god tid på mig. Klänningen är en H&M-favorit sedan många år tillbaka. Den har varit med både på min babyshower, lite mer utfylld då och på den tiden då bloggar var fyllda av kroppar med kapade huvuden och bilderna små, små och uppklickbara. Det är inte ofta man ser det 2012! Den fick också följa med till Mammabloggalan så den har levt runt kan man säga. Idag ska den få följa med hem till svärmor på middag. Det blir trevligt! Till den bär jag balletrosa ballerinas från H&M, rosa stenar i öronen – ursprung okänt och make upen går i rosa pastelltoner den med.

 

0 tankar på “Old Hollywood”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.