Hej min nya vän!

Tummen upp för min nya bästis!

Igår fick jag en sms-avi om att ett mycket efterlängtat paket kommit: Mina nya dator! Wihoooo! Min gamla, rosa mini-pc från Samsung började sjunga på sista versen så jag fick en ny i födelsedagspresent av T. Min underbara pojkvän! Och ja, jag är medveten om att min födelsedag inträffar i april och det nu står augusti i kalendern, men det har enkelt varit svårt att komma till skott. Jag har surfat sida upp och sida ner efter den bästa datorn i vår prisklass. Och sedan tröttnat, det finns miljoner webshoppar som säljer laptops och miljarder olika datorer att välja mellan. Men till slut fick vi till det, det blev en tunn, snabb, lätt och smidig Acer Aspire Timeline U som är fullkomligt underbar. Med USB 3, dvd, stor skärm (15 jämfört med 10 är stoooor skillnad) och grym batteritid uppfyllde den alla krav. I love it!


Nu ska jag bara se till att hitta ett fint fodral till den så att den kan färdas tryggt i väskor och så. Funderar på den här höstiga äppelväskan som jag hittat på Etsy.com. På så vis kan jag ju skaffa en ny till vintersäsongen. Och en till vår/sommar. Shopaholicen i mig jublar!

 

 

0 tankar på “Hej min nya vän!”

  1. Gött med ny dator! 🙂
    Stina, jag vill bara tala om att jag tycker så mycket om att klicka mig in hit! Vi har inte alls samma stil, förutom att vi gillar vitt med härliga färgklickar hemma, men jag tycker att du känns så härlig och jordnära och enkelt fixig liksom och jag gillar´t. Det är mysigt att läsa om blandningen mellan dig själv, dina funderingar kring livet och familjen med pojkvän och två barn. Jag och min man väntar vårt första barn runt jul och i och med det nya som väntar mig själv tror jag att din blogg blivit ännu mera favoritig för mig, det är ganska skönt att följa någon som liksom ligger steget före. 🙂
    Hoppas att ni får en fortsatt härlig semester hela familjen, själv njuter jag fredagkväll efter första arbetsveckan efter semestern. Stor kram!

    1. TacTack Jennie för dina otroliga ord, de värmer mig rätt in i hjärtat. Jag blir så glad att höra att du gillar det jag gör. Vad spännande med en liten vinterbebis, första graviditeten och tiden med en nyfödd är fullkomligt magisk. Omgång två är förstås underbar den med, men med första vet man ju inte riktigt vad som väntar än och spänningen är olidlig. Massor av lycka till och stora kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.