Friday in our hearts

Helg idag, jippie! Ja, nu har vi ju semester och är lediga hela bunten ändå men det är alltid trevligt med semester i semestern. Den här veckan är ju stayacation så vi passar på att ge oss ut när det är solsken och går in när det regnar – varje dag bjuder ju på minst sagt varierande väder. När vi vaknade imorse sken solen så vi bestämde oss för en utflykt till Bandhagen och deras fina lekpark med djur och roliga leksaker. Barnen hade det så kul och vi slapp bli blöta. Jag och Ebs har varit där ett par gånger i sommar – jag har frusit varje gång, men Maja har aldrig varit där så hon var väldig ivrig. Väl på plats cyklade vi, klättrade i klätterställning, städade stallet och gungade. Med mig fullkomligt avskyr Ebbot att gunga men när T ger fart tjuter han av skratt. Mycket märkligt. Som avslutning lunchade vi på Café Chateau, ett otippat mysigt ställe med grym service och ett fantastiskt bemötande. Supermat var det också, så för er söderortsmamas där ute kan jag verkligen tipsa om lunch eller fika där efter ett besök i lekplatsen. Nu är det lunchvila och soft lunk som pågår här hemma. Nice!

Ebbot testade diverse fordon i parken… vagnen var inte rolig att stå i, den rullade inte.

Sedan hittade han en tandemcykel, men ingen som körde. Så den rullade inte heller.

Tur att han har världens bästa storasyster som kan komma till undsättning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.