Dougnut it is!

Jepp, klipptid på måndag och ingen lust till hårtvätt. Bad hair day-deluxe med andra ord. Då löser jag det med två hårkompisar som jag håller lite extra kära: Torrschampo och munken. Torrschampot är från Proffs och är riktigt bra. Ger en luftig och fräsch känsla när håret är sådär lagom skojigt. Munken köpte jag på H&M men den finns ju överallt numera. Jag försöker att tvätta håret max en gång i veckan. Mitt hår är nämligen väldigt förtjust i att bli torrt och risigt, men jag har upptäckt att det mår så mycket bättre med kvalitetsprodukter och långt mellan tvättningarna. Däremellan sköljer jag håret med vatten och sprayar det med torrschampo. Funkar finfint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.