New hairdo

På måndag är det dags för mig att slå mig ner i frisörstolen, chitchatta lite med min frisör och läsa skvallertidningar med gott samvete. Och få en ny frisyr förstås! Det är här ni kommer in. Sist klippte jag mig ju lite kortare men jag känner att det verkligen är en mellanfrisyr. Varken långt eller kort. Så jag har nog bestämt mig för att vara lite modigare den här gången. Jag vill möta hösten med en ny look med lite mer attityd än mitt mesiga axellånga hår som jag har just nu. Därför behöver jag ert råd, vilken inspirationsbild tycker ni att jag ska ta med till min frisör?

Lite längre page på alltid lika tjusiga Jessica Simpson. Den här färgen ska jag i alla fall önska mig, sååå snygg!

Lite kortare som Cherlize Theron?

Kanske med lugg som Katie Holmes?

En bra bit kortare än vad jag har idag, som Katherine Heighl?

Eller ännu lite kortare som Ashley Simpson?

Egentligen skulle jag vilja våga klippa mig i likadan frisyr som überchica Michelle Williams, men jag vet inte om jag vågar…

Alla bilder kommer härifrån

0 tankar på “New hairdo”

 1. Du är grym som tar steget att kapa – det är ju svårare för oss damer än man vågar erkänna, haha 😀 GOOO FOR sista bilden om du gillar och vill, grymt snygt och du kommer att klä det sjukt bra 😀 Annars gillar jag båda systrarna Simpson 😀

  Kram

 2. Senast jag klippte mig körde jag som sista bilden. Hade ungefär längden som du har nu.
  Blev jättenöjd! Så skönt att bli av med allt det slitna håret efter graviditet och amning och bara börja om.

  Och lätt att styla också!
  Våga!

 3. ashley s tror jag skulle passa dig! Trivs du i det kan ju michelle W vara ett nästa steg. De andra har så staylat hår så utan lockarna och volymen göms nog en ganska mellanlång page ändå, det är iaf inte ens eget vardagshår kommer se ut.

 4. Ashley Simpson-frisyren tror jag skulle va jättefin på dig :). Du kan ju börja med ngt i den längden och sen om du känner dig ännu modigare så kan du kapa lite till som Michelle William 😉

 5. Jag tror du skulle klä utmärkt i vilken frisyr som helst, men jag tror som jag läste i någon av kommentarerna att de flesta frisyrerna med lockar i håret i själva verket är en lite längre page, dessa lockar åstadkommer du lätt med en plattång och kan således kamma hem både Jessicas släta page och de övriga lockiga. Vill du klippa dig kort kan det kanske vara klokt att börja i stil med Ashleys, d v s spara lite längre lugg, det gör att man inte känner sig så naken. Gick själv från riktigt långt hår till riktigt kort för några år sedan och trivdes jättebra! Det är otroligt vad en bra klippning kan göra – håret blir otroligt lättstylat. Nu har jag dessutom page, medan det är på väg ut igen, – två flugor i en smäll 😉

 6. SÄger som ovan att någon av Simpsons skulle passa dig kalas. Lockarna på Heigel är ju stylade så det kan ju du fixa till ändå 😀

  Spännande att se resultatet. Jag har precis låtit min page växa ut ordentligt men börjar nu snegla på page bilder igen… 😀 Man är ju knäpp!

  Kolla Paltrow och Naomi Watts när de hade page också för inspiration!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.