Ljuvliga rosor

Mitt allra bästa nyårslöfte – jag brukar sällan ha dem men i år så – är att se till att vi har färska snittblommor inför varje helg. Nu har det inte blivit buketthandling exakt varje fredag men nästan. Det finns ingen bättre quickfix än att ställa fram vackra blommor på bordet. Det är verkligen ett så himla trevligt sätta att börja helgen på. I fredags fick jag tag i riktigt maffigan rosor i vitt från ståndet på torget. För ynka 80 kronor fick jag tio stora rosor som håller sig finna än, nästan en vecka senare. Imorgon blir det nog ingen bukett, vi reser iväg tidigt på onsdag morgon och jag vill inte slänga vackra blommor för att vi inte kan vara hemma och njuta av dem. Men alla fredagar i höst ska förgyllas med fina blomster efter säsong. Jag ser fram emot att komma hem med galiolus, liljor och ännu mer rosor förstås.


Hur gör ni för att kicka igång helgkänslan?

0 tankar på “Ljuvliga rosor”

  1. Jag har också börjat köpa snittblommor! Vardagslyx! Jag ser framemot Dahlior och Hortensior nu på sensommaren 🙂

  2. Älskar helgblommorna!

    Men minst lika viktigt för mig under hösten, inför en helg är att efter jag släppt matkassarna på hallgolvet och fått av blöta skor på mig och barn tända alla värmeljus i huset och så på med typ Bo Kaspers på Spotify 🙂

    Nästan så att jag kan längta lite efter en sån mörk mysig oktoberFredag nu 🙂

    Kram

  3. Måste börja köpa hem det! Dock är jag alltid stressad för hämtning på förskolan på fredagarna och vi bor på landet men någon gång ibland borde det hinnas med. Så fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.