Lata familjedagar

Vi njuuuuter vår semester som är inne på sin andra vecka redan. Vi startade ju på västkusten och nu har vi två lata veckor hemma innan vi avslutar med en trip till Gran Canaria nästa vecka. Perfekt upplägg! Igår åkte vi över till grannparken på eftermiddagen. Tyvärr var djuren på semester så burarna stod tomma. Men vi hade det mysigt ändå. Maja har fått klättra i träd-dille, något hon vägrade låta mig föreviga. Ebbot hade massor av spring i bena så han var nästan omöjlig att få med på bild han med. Själv vann jag skjuta boll i basketkorg-tävling mot T, med en massage i pris – ja tack! Efter en stund blev det fruktstund. Lika tokig som Ebbot är i bananer är Maja i äpplen. Själv har jag stora sommarctavings på ljuvliga nektariner. Tänk att något så enkelt som att sitta ner på en parkbänk med sina barn och mumsa frukt en eftermiddag i augusti kan vara så mysigt?

Idag har pappan tagit med sig barnen på eget äventyr och lämnat mig ensam hemma. Just nu står jag i valet och kvalet om jag ska rensa köksskåpen eller om jag ska lägga mig med nya boken i ett skumbad mitt på blanka dan. Jag tror att jag gottar mig och hoppar i plurret med en iskall cola zero – en annan sommarcraving – som sällskap. Man måste ju passa på!

0 tankar på “Lata familjedagar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.