Hallordning – ja tack!

Riktigt finurlig hylla med plats för räkningar, nycklar och Ts korthållare som behöver vara någonstans när han klivit innanför dörren. Hyllan finns på Interiör&Designlagret och åker rätt in på önskelistan.

Den här veckan börjar mitt nya hemmaprojekt Operation: Organisera mera! Först ut är hallen. I en och en halv timme rev jag ut precis allt i garderober, korgar och från hyllor. Det är länge med tanke på att vår hall är väldigt liten och består av tre väldigt smala garderober och en expedithylla vi använder som sittbänk med fem branäskorgar i, en för varje familjemedlem och en extra. Men med tanke på att absolut ingenting var på rätt plats så skrek hela hallen efter upprustning. Nu är alla gamla skor och jackor som är urvuxna utrensade. Viinterns alla mössor och vantar, jackor och stövlar nerpackade i väntan på istiden och korgarna är fyllda med skor och sommaraccessoarer. Vi har nämligen hemskt mycket skor så nu har alla fått sina skor i sin egen korg. Den extra korgen är numera tidningsinsamling och allt är i ordning. Nästa steg blir att investera i lite ting som underlättar vårt familjeliv i höst.

Hallista – att göra och att köpa

♥ Ny slinga att hänga ovanför dörren, vår gamla har gått sönder och det är så mysigt med lite stämningsljus i vår ganska mörka hall

Hyllan från Interiör & Designlagret

♥ Förvaring för skorna att ha i ena garderiben, Skubbs från Ikea verkar super

♥ Korgar till hyllorna i garderoberna

♥  Ny glödlampa, den nuvarande är lysrörsvarianten…. uäck!

Galgar till garderoberna, gärna lite rejälare

♥  Klacka om stövlarna inför hösten

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.