Organisera mera!

20120802-161006.jpg

Nu är vi på hemmaplan igen efter en vecka på västkusten. Väl hemma i lägenheten konstaterar jag att det är dags för en förändring. Jag blir tokig på alla miljoner saker som ligger överallt. Måste nog inse att vi bor compact living och att det är dags för oss att se över bättre förvaringsmöjligheter. Jag vill ha ordning och reda! Det här ska bli nästa projekt här hemma. Uppdrag: organisera!

Först och främst handlar det om att slänga, slänga, slänga. O vad jag önskar en container att bara hiva ner allt skräp som vi inte behöver i. Sedan är det nog dags för omflytt av vissa saker och få bättre ordning i skåp och lådor. Det ska vara lätt att hitta och lätt att hålla fint!

Så därför behöver jag era allra bästa reda-tips. Hur gör ni andra småbarnsföräldrar? Har ni några superknep att dela med er av? Hit me!

0 tankar på “Organisera mera!”

  1. Vet inte om jag har några andra tips än att man inte kan få för mycket förvaring. Och att man måste slänga två saker för varje ny man köper ;).
    Jag älskar mina förvaringsskåp i vardagsrummet, där får det plats massor med prylar som man inte behöver se eftersom det är dörrar på 😉

  2. I lägenheter är det ofta högt till tak så man får försöka utnyttja det. Jag funderar tex på att sätta upp köksskåp i barnrummet för dotterns ömtåligare saker.. men vet inte än om det är en bra idé. I halllen har vi satt upp hyllor längs med väggarna, ovanför dörrarna, där vi förvarar böcker. Jag håller på att bli galen på alla saker. Innerst inne vet jag att vi har för mycket grejer för vår lilla trea. Men jag kan ju inte slänga saker som jag tycker om:P

  3. Åhh det är skönt med ordning och reda. Jag älskar att sälja av på loppis och liknande för att köpa nytt = ). Mina köksbänkar är alltid för små, så för att frigöra bänkyta i köket, så har jag tillexempel micron i sopskåpet (den är ju ändå inte nsygg). Har soptunna med lock och rent och fint där inne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.