Frukost i det fria

20120727-095454.jpg

Alla i huset var uppe innan sju idag. Idag är det sjusovardagen, om du försover dig idag kommer du vara trött ett helt år. Det hade Maja tagit fasta på och började tjoa redan vid 06.15. Halv åtta snörade jag och pappa på oss springskorna och stack iväg. Det gick lite bättre idag, men självklart orkar jag inte springa några längre sträckor i svep ännu, men snart så. Ner till bageriet sprang vi i alla fall och hängde på låset för att köpa nybakta frukostfrallor och varma kardemummabullar. Nu är megafrukosten deluxe just avnjuten på en solig altan. Mamma & kidsen är på morgonpromenad så jag ska passa på att sätta på mig bikinin och sola lite. Ikväll kommer T!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.