Run, run, run!

20120726-192433.jpg

Idag har jag sprungit min allra första runda i vuxen ålder. I nya, fina adidaspjucks som jag fått av mamma & pappa. Eller vänta, springa runda kanske var att ta i. Jag har börjat lite smått. Min fina pappa har nämligen åtagit sig att lära sin äldsta dotter att springa. Idag var lektion ett. Vi testade teknik, nya skorna och lite ”lufsande” som pt-pappa säger. Riktigt kul att vara igång efter att ha sugit på spring- karamellen hela våren. Jag är ganska målinriktad i mitt liv så jag har förstås redan satt upp milstolpar. Kortsiktigt: orka springa hela varvet på 2,5 km innan vi åker hem. Långsiktigt: om ett år ska jag orka en mil! Pepp, pepp, pepp!

20120726-192452.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.