Beachredo!

Packning pågår för fullt här hemma. Jag viker och funderar. Stryker och kombinerar outfits. Det här med att packa lätt är en konst som behöver övning, övning, övning! Snart så tror jag att jag får till det. För även om det finns tvättmaskin så blir jag lätt lite oinspirerad om jag får gå i samma paltor dag ut och dag in. Men nu tror jag att jag fått ihop fina ting som går att kombinera i oändlighet. Finaste baddräkten följer med, den fyndade jag på favoritaffären på ett par år sedan och jag känner mig så himla elegant i baddräkt. Jag ser framför mig att jag sitter i en solstol med baddräkt, min fina stråhatt – även den från H&M med solglasögonen från H&M for Water på nästippen och njuter av en god bok och lekande barn. Sommarlacket i bästa korallfärgen från Dior är given på semestertårna!

0 tankar på “Beachredo!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.