God morgon nya veckan!

Semestervecka coming up! På fredag går T nämligen ä-n-t-l-i-g-e-n på semester, wihooo! Redan på onsdag tar jag och barnen tåget iförväg till västkusten. Nu hoppas vi på salta bad, sol, skaldjur, något gott i glasen och besök i pittoreska fiskebyar. Åh, som jag längtar! Det känns som vi är ”sist” att ha semester iår, mentalt har det varit lite märkligt. Men å andra sidan har vi allt roligt kvar.

De här två dagarna innan avresa består för förstås av förberedelser. Jag ska försöka packa så lätt som möjligt, hur det nu ska gå med två små och en klädtokig mama. Men landstället är uppdaterat med ett nyrenoverat badrum och utrustat med ny, fin tvättmaskin så det behövs inte mycket i väskorna. Men med tanke på sommarvädret hittills så måste både regnjacka och bikini packas ner. Jag kommer ihåg min packning förförra sommaren. Jag var alldeles nygravid med Ebbot och ganska vimmelkantig. Så det blev att jag inte packade ett endaste par långbyxor. Som jag frös! Det var inte mer än 17 grader mest hela veckan och blåsigt som tusan. Det slutade med att jag fick låna mammas jeans mest hela tiden! Så i år tänker jag ha kläder för de flesta väder.

Vad gör ni den här veckan? Semester eller jobb?

0 tankar på “God morgon nya veckan!”

  1. semeeeester!!! men brrr sicket väder det är, inte badat en endaste gång här hemma. Åker dock en sväng till värmen snart så jag deppar inte för det 🙂 härligt att vara alla 4 hemma bara!

    kram och hoppas vädret är med er!!

    1. Vi ska också iväg till värmen, men det kunde ju vara trevligt med liiiiite varmare sommarväder här hemma också 🙂 Men det är ju skönt att få vara lediga allihop. kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.