Prickigt med vipp

Inatt var ingen bra natt för lille herrn i huset, han vaknade (efter att äntligen kommit till ro efter två timmars raseri) flera gånger och bara skrek rakt ut. I vanliga fall brukar han vakna ibland men då somnar han om av sig själv. Nu var han skvatt galen. Jag var så trött, så trött, så jag lyckades övertala T att gå in till lillen och stoppa om honom. ”Han blir bara ännu argare om jag går in” tutade jag i min fina pojkvän. Hehe. Nåväl, dagen började aaaalldeles för tidigt, men efter en kopp latte – tack gode gud att T kom hem med en kasse full med kaffepluppar igår, bestämde jag mig för att starta om dagen och dra på mig bland det finaste jag har, min vippiga, prickiga, jordgubbsröda klänning som var det allra första jag klickade hem från Asos.com. Jag läser i arkivet att jag tvekade på klänningen, tur att jag inte skickade tillbaka den för jag har haft så mycket roligt i den här klänningen. Tänk att jag har haft den i sex år redan! Idag matchar jag den med flätat skärp från H&M, hårband från Bardot i Amsterdam och kilklackar som är gamla trotjänare från Skopunkten – säkert är de också sex år gamla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.