Stripy wednesday

20120718-094420.jpg

20120718-094351.jpg

Vi lyckades pricka in randiga kläder alla tre idag. Det är iof inget ovanligt, det är mitt absoluta favoritmönster, som hamnar före både prickigt och småblommigt. Vi har tagit oss ner till parken så att barnen får springa av sig lite innan lunch. I eftermiddag tänkte vi baka! Hittills går det ganska fint att vara hemma själv med barnen hela dagarna. Visst är det väldigt intensivt med två små, särskillt eftersom Ebbot inte alls är helt kry, han är hängig och har haft lite feber framåt kvällen flera kvällar i rad. Men vi har det mellan varven riktigt trevligt även om vi räknar dagarna tills vi är lediga alla fyra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.