Blonds have more fun!

20120717-135119.jpg

Eller har vi det? Jag trivs i alla fall bäst som blondin. För många år sedan gästspelade jag som brunett men det var inte alls min grej. Istället kör jag på ljust som passar mina skandinaviska drag. Särskilt nöjd är jag sedan min frisör började bottenfärga mitt hår utöver alla miljoner folieslingor – har väldigt, väldigt mycket hår, det blir verkligen en helt annan look än bara slingor. Mycket, mycket finare! För att behålla den blonda tonen och inte få gult hår kör jag sedan i våras silvershampo och balsam från John Frieda som jag köper på kicks. Så bra! Med det och med komplettering av proffs torrschampo – ett riktigt bra budgetalternativ, behöver jag inte tvätta håret alls särskilt ofta. Och mitt hår är i toppform! Ett riktigt bra tips alltså för er som också har det roligare som blondiner!

0 tankar på “Blonds have more fun!”

  1. Härligt med bra produkter som fungerar i ens hår, lyx att slippa tvätta så ofta. Det är allt ett projekt 🙂

    KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.