Härliga helgfrukost

Fikonmarmelad, herrgårdsost, apelsinjuice och annat smarrigt på frukostbordet den här lördagsmorgonen

Ebbot tyckte att självutlösaren på kameran pep väldigt spännande, därav minen.

Grego är min absoluta favorityoghurt, den måste ni testa! Smakar fullkomligt ljuvligt.

Den här burken ska ni hålla utkik efter om ni inte bor i närheten av ett bageri och kan handla croissanter till helgfrukosten

För någon timme sedan stämde jag träff med min son i köket och bullade upp en riktig brakfrukost. Jag fullkomligt älskar att duka upp läckerheter som kokt ägg, färsk frukt och färska bär, favorityoghurten, apelsinjuice och latte. Idag slog jag på stort och gjorde croissanter. Jag hittade en liten rulle i kyldisken i matvarubutiken och de blev riktigt, riktigt goda. Ebbot åt så att det sprutade ur öronen och nu är vi så mätta och belåtna. Jag vet inte riktigt vad dagen bjuder på. Vi är ensamma hemma, Maja och T är på farmors land så det är bara jag och lillkillen idag. Vi går nog ut en sväng och gör lite ärenden och sedan ska jag passa på att måla lite på stolarna medan lillen sover. Det blir en bra lördag, även om den känns hemskt tom när halva familjen är borta.

Här sov jag som en prinsessa i natt, i nya lakan som vi köpte på Ikea igår

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.