What's left of me


Det är en rufsig och trött mama som precis landade i soffan med ett glas bubbel och lite choklad. Jag och ebs är home alone och efter att han gått och lagt sig blev det mer stolsmålande för mig. Nu har jag färg lite här och var, ryggen värker men jag är så nöjd. Har aldrig målat möbler förut så jag är riktigt stolt!
Jag sitter och ser Celebrity Apprientence och drömmer om ett besök till ett visst blågult varuhus imorgon. Vi ska mest spana och hämta inspiration men vem vet, kanske något hamnar i en kasse? Det ska bli mysigt att hänga med min söta son som verkligen lyser av all uppmärksamhet han får dessa dagar. Men det märks att han saknar sin syster, precis som jag. Idag pratade han med henne i telefon, och de verkligen pratade. Han bubblade på och pussade i luren och hade sig. Så sött!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.