Håll utkik!


Den här godingen kommer snart finnas på Lindex. Gud vad den är söt! Trots att jag ju inte ens ska ha några fler klänningar kan jag inte låta bli att sukta. Den här finingen funkar ju både en mulen sommardag – de har vi ju gott om som till hösten med tjocka strumpbyxor och kofta. Spetskragen är ju verkligen pricken över i! Även om det är lååååångt kvar till höst, inskolning och jobbstart så börjar jag fundera över jobbgarderoben. Jag har ju varit hemma sedan december 2010. Höggravid, eftergravid, ammande, extrakilokroppen och nu är jag min egen igen. Och hur man än gör blir ju mammaledighetsgarderoben lite slappare än jobbgarderoben. I alla fall med mitt yrke. Eftersom jag ofta representerar tidningen i olika sammanhang vill jag vara lite extra piffig. Grundgarderoben är den samma, men jag byter kanske ut ballerinorna till klackar, skötväskan till mulberryn och den slarviga tofsen till lockar och spännen. Just därför skulle jag verkligen kunna motivera det här klänningsköpet, funkar både som hemmamama och workingmama med rätt accessoarer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.