Hello nya veckan!

20120709-085634.jpg

Dagens frukost med bland annat ljuvligt goda persikor. Mums!
Ja, bloggandet blir ju lite sisådär när det är sommar och helg med massor av äventyr. Men nu vänder vi blad och välkomnar en ny (blogg)vecka! Ebs var ivrig att kicka igång så vi har redan varit uppe i några timmar. Vi har hunnit med otaliga pussar i soffan, läst favoritboken hur många gånger som helst, tvättat lite och ätit god frukost. Nu ska vi göra planer för den här dagen. Vi ska ut till nacka en sväng för att laga bugaboon och jag funderar på att ta en lång walk på vägen dit så att Ebbot kan sova och jag kan få röra på mig lite. Vi vaknade till strålande solsken men nu verkar det molna på, typiskt 🙁 vi önskar er en härlig måndag i alla fall – oavsett väder!

0 tankar på “Hello nya veckan!”

  1. Mysigt färgkombad frukost- blir hungrig bara av att den ser så mysig ut :). Har en väninna som ska till Turkiet med familj och 10 månaders i sept och jag vet att du la ut en lathund efter du åkte iväg med Maja som liten men minns inte när det ha. Minns du? Finns den här på denna bloggen eller ligger den kvar på gamla? Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.