Think pink!

Det här är min fredagskväll just nu. Rosa, rosa, rosa precis som jag vill ha det! Jordgubbar – så goda, svenska och galet billiga i finaste skålen från Pip Studio, lilla datorn som hängt med läääänge nu och som snart ska få gå i pension och nya favoritroséet. Rosato Toscana är en italiensk box som inte bara innehåller gott vin, någon snyggare layot på själva boxen är nog svårt att finna. Ja, haha, jag köper inte bara vin efter smak utan även efter look. Sån är jag, allt ska vara snyggt. Fashion before function ibland, vänner skrattar åt mina påhitt men livet är alldeles kort för att inte vara vackert!

Nu vet jag inte hur många av er cupcakes  som tittar in denna fredagskväll, men boxen är ett hett tips inför helgen! Vinet beskrivs som torrt, ungdomligt, bärigt med inslag av körsbär, smultron, blodapelsin, citrus och örter. Lättdrucket och smarrigt! Idag ska jag dricka det till räkor, aioli och baguette men det passar till alla sorters fisk, kyckling och sallader. Kan tänka mig att det gör sig extra bra till favoriten ceasar! Perfekt att bjuda väninnorna på till söndagslunch med andra ord.

Nu ska jag njuta en stund av stillheten som infinner sig när mannen i mitt liv är nerstoppad i ett fredagsbad, pojken i mitt liv är nerstoppad och slocknad i en spjälsäng och Melissa Horn sjunger så vackert, så vackert ur högtalarna. Mmmm, livet är underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.