Friday love

Bildkälla

Den här dagen är inte som en vanlig fredag. Imorse, tidigt, tidigt vinkade vi av en megasprallig Maja som begav sig iväg på äventyr med farmor & hennes J. Och så tomt det blev alldeles på en gång, jag saknar henne redan. Nu ska vi leva endast babyliv en vecka, sedan är vår lilla solstråle tillbaka igen. De är redan framme on location och jag vet att min fina tjej kommer att få det så himla bra.

Jag och Ebbot har hängt med andra bebisar och mammor i parken och ätit lyxig fredagslunch på lokal. Nu mellanlandar vi lite hemma innan vi ska fixa mys inför kvällen. Lite middagsgott ska inhandlas. Och så tror jag att vi ska plocka upp lite vackra fredagsblomster på torget. Rosévinet ligger redan på kylning. Härligt med helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.