Sommarlov!

Idag är första dagen på Majas sommarledighet. I sju veckor ska hon åka med farmor till landet, hänga i parken, bada, äta glass, åka till västkusten och sedan avsluta med ett besök hos Lollo & Bernie innan hon börjar på dagis stora avdelning med nya lokaler och personal. Min lilla tjej som blir så stor. Vi startade sommarlovet med ett besök hos frisören. Hon har tjatat hela våren om att hon vill se ut som sim dagiskamrat som är så söt i sin page. Jag har varit lite nojig och tyckt att det var lite läskigt att kapa så mycket hår. Men sedan kom jag fram till att det faktiskt bara är hår och att det växer ut. Så nu har Maja en ny sommarfrisyr lagom till semestern. Hon blev fullkomligt bedårande och så ”vuxen” i sin nya frisyr! Gullungen!

20120705-121913.jpg
En glassbelöning efter ett lyckat besök hos frisören.

Publicerat i Maja:

0 tankar på “Sommarlov!”

 1. Nämen så sött Maya!
  Även om hennes fina lockar är bedårande som dom är så var denna lilla dammiga klippning oemotsåndligt söt 🙂
  Önskar er ett roligt och härligt sommarlov!
  Kram
  Ida, Nike& Juni

 2. Hon är jättefin!!! Vi får också sommarlov from lördag och det ska bli härligt!! När vi kommer tillbaka är det min stora tjejs sista år på dagis, sedan väntar skolan. Kul men också läskigt för mig som mamma. Det verkar så hårt på skolan…

 3. Så sött med page! här får man knappt klippa topparna på lilla damen som vill se ut som rapunzel 🙂 Lär ju ta några år så att säga…
  och vad FIN du var på bröllopet!!!!!! älskade looken.
  kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.