Bebissjuka!

20120703-091956.jpg

Stackars lille killen, han har blivit lite sommarsjuk. Vaknade med feber i söndagskväll och var så ynklig och hängig hela dagen igår – därav inte mycket bloggeri för min del. Han ville inget annat än läsa böcker och sjunga sånger. Idag verkar han vara feberfri och är mycket mer happy baby! Skönt att det inte var långvarigt. Jag tycker att det är svårt att få i Ebbot vätska när han är dålig. Det mesta skakas det på huvudet åt. Så jag köpte sempers osötade fruktdryck på tetra igår och de blev succé. Skönt att veta att han dricker i alla fall. Maten är också sisådär så han äter mest småfolks russin och dricker dricka. Usch vad orolig man blir när de är dåliga!

20120703-092013.jpg

0 tankar på “Bebissjuka!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.