The weddingMin bröllopslook bestod av munkknut och facsinator som jag klickat hem från Etsy.com i håret. Klänningen köpte jag på Central Festival i Phuket Stad 2009, koftan är från H&M och skorna är också däriftån.

I lördags eftermiddag var jag på ett så fint bröllop. Det var den vackraste av sommareftermiddagar med alldeles ljumna vindar, strålande sol och förväntan i luften. Kyrkan var så söt, vigselakten personlig och brudparet alldeles tårögt lyckliga. Min faster och hennes numera make bor alldeles intill den kyrka där de sa ja, i en klassisk skånelänga där det dukats upp till bröllopsfest på gården. Så fint! Jag hade det en riktigt trevlig kväll och det var så kul att träffa mina släktingar igen, som jag ser alldeles för sällan. Åh, vad det är speciellt med bröllop! Alla gör sig extra vackra, det är god mat och man träffar både gamla och nya bekantskaper. Under middagstalen får man nya pusselbitar om brudparet som nära och kära delar med sig av. Det är ingen hemlighet att jag drömmer om att få sitta vid honörsbordet en dag… men innan dess  njuter jag av att vara bröllopsgäst!

0 tankar på “The wedding”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.