Helgen börjar NU!

20120629-171459.jpg

Nu är hemmet helgstädat och fint. Ingen Rut idag så jag göra det själv. Vi kickar igång med lite fredagsmys i form av ostbågar och flädersaft. Ebbot gick helt bananas! Snart ska kidsen få middag och ikväll bjuder jag T på helgfavoriten Gyoza med räkor, chili, lime, koriander och ingefära…. Mmmm. Litet bubbel på det så blir det här en riktigt trevlig helgstart. Imorgon flyger vi ner till Skåne, det är bröllopsdags! Ska bli riktigt mysigt, håll tummarna för att det inte regnar är ni snälla.

0 tankar på “Helgen börjar NU!”

  1. Åh vad trevligt! Välkomna till Skåneland!
    Imorgon väntas fint väder här så vi håller tummarna på att det stämmer.
    Hoppas att ni får en trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.