Majas finaste klänning

Dagen innan midsommarafton kom pappa hem från en affärsresa som tagit honom världen över. I väskorna hade han med sig så fina kläder till båda barnen. Ebbot fick massor av fina shorts, t-shirts och skjortor och Maja fick bland annat de finaste klänningarna. Morfar hade gått bananas inne på Gap – en av mina favoritaffärer till barnen, så himla fin kvalitet. Hon invigde en av dem, den här otroliga klänningen i precis rätt snitt, mönster och färg för min lilla sessa till midsommar och sedan dess har hon burit den hundra gånger. Vi är kära! Så det blir dagens tips, klicka hem denna ljuvliga skapelse som sommarpressy till din tjej!

 

Publicerat i Maja:

0 tankar på “Majas finaste klänning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.