Älskade syster


Imorgon kommer ä-n-t-l-i-g-en min älskade, finaste, vackraste och underbaraste syster hem. I februari flyttade hon tillfälligt till Amsterdam för att studera och nu är terminen slut och det är dags för henne att återvända. Till oss. Som vi har längtat och saknat. Jag visste inte hur mycket plats hon hade i mitt liv förrän hon inte fanns här i närheten och vi kunde ses lite spontant. Okej, jag gör aldrig något spontant. Men förut kunde jag ringa henne och vi kunde stämma träff om några dagar. Nu har hon varit borta och jag har saknat min fina lillasyster. Det ska bli så roligt att höra hur det är med henne, låta barnen återse sin moster och bara hänga. Ebbot gick knappt när hon åkte, nu är han ju stora killen som springer, pratar lite smått och har massor av bus i blicken. Maja har också växt till sig. Hon har så många tankar och funderingar som moster Ninni ska få ta del av. Det ska bli så mysigt att få bjuda hit Elin med hennes T och ha middagar, kafferep och syskonkärlek.
 

Välkommen hem syster, snart kan vi ses ofta!

0 tankar på “Älskade syster”

  1. Nej men nu sitter jag ju här och lipar. Det här var det finaste jag läs på länge, länge. Jag saknar er så det gör ont, det ska bli så skönt att komma hem nu. Snart ses vi älskade syster!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.