Fascinator!

Något som verkligen seglat upp på formella fashionhimlen här i Sverige på den senaste tiden är fascinatiors, de små söta hårdekorationerna som verkligen kan göra en hel outfit. Här senast kryllade det ju av dem på sessdopet. I helgen vankas det bröllop i sydligaste delen av landet och dagen till ära tänkte jag bära just en fascinator. Jag har shippat hem den enda från amerikat. Den är väldigt fin, men jag tänkte faktiskt göra en klassisk bloggcliffhanger – som jag personligen inte har mycket för, förlåt! – och hålla er på halster. Lovar att lägga upp hela bröllopslooken inför helgen med fascinatior, skor och klänning! Jag är i alla fall mycket nöjd över hela min outfit. Enligt prognosen är vädergudarna på brudparets sida så det ska bli riktigt härligt med en romantisk helg på landet.

20120627-221357.jpg
En annan vacker bröllopsfrisyr…

0 tankar på “Fascinator!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.