Mot nya äventyr

20120626-093731.jpg

Oh My vad vi blev glada när vi hörde av Petra&Liam igår som föreslog att vi skulle hitta på något idag. En till dag instängda i lägenheten hade inte varit bra för någon inblandade. Eftersom vädret lämnar mycket att önska är vi på väg till Kataach för att leka av oss lite. Perfekt med ett så fint lekland relativt nära där vi bor – i stockholmsmått mätt i alla fall. Det tar en halvtimme med buss, perfekt för oss som åker gratis!
Jag känner att jag borde fundera ut lite aktiviteter för mig och barnen när vi ska vara lediga själva i 1,5 vecka ifall det inte blir strandväder. Har ni några tips på vad man kan hitta på som kidsen tycker är roligt?

20120626-093746.jpg
Peka efter bussar och bilar är stora grejen just nu! Vet inte varifrån han har fått det intresset, varken jag eller t är fordonsintresserade.

0 tankar på “Mot nya äventyr”

 1. Hej hej!
  Vad fin blogg du har!
  Min bror med familj (2 barn) kommer snart och hälsar på oss i några dagar.
  Ett absolut måste enligt sexåringen är zoo i Köpenhamn. Nu bor vi ju bara tjugo minuter från öresundsbron så det är ju klart lite enklare ordnat för oss än för er skulle jag kunna tro. Men annars så är ju tipset till sommaraktiviteter just djurpark.
  Innan de flyttade så långt ifrån oss så brukade jag och min sambo agera barnvakt åt de små trollen. Och då var en stor favorit att gå på en barn/sago teater. Ibland så ordnar ju biblioteken sådana små föreställningar.
  Tre åringen är just nu överförtjust i just djur. Men förutom djurparker så finns det ju en del 4H gårdar runt om i landet som kan vara kul att gå runt på. Där får man ju även ofta hjälpa till att mata och klappa djuren.
  Hoppas att detta var till lite hjälp eller inspiration.
  Ha det jättebra!
  Kram

  1. Åh, Köpenhamns zoo har jag hört ska vara super! Vi har en del parkleken med lite djur häromkring, så ett sånt besök blir det definitivt 🙂

 2. Spårvagnsmuseet på Söder och Stadsmuseumet som har barnrum att leka loss i 🙂 Det är ju 2 dagar i alla fall 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.