Hej nya veckan!

Kvällen innan midsommarafton var så strålande vacker. Solnedgång tjugo grader och lekande barn på gräsmattan. Annat är det idag, regnet fullkomligt öser ner.

Vi tog visst sovmorgon imorse och kom inte ur sängarna förrän strax innan åtta. Så skönt! Ebbot hade lite svårt att komma till ro igårkväll, något som är ytterst ovanligt, så han somnade inte förrän vid nio. Nu har vi softaste måndagen framför oss där inget står på agendan. Ikväll blir det storhandling, det är the happening of today. Alla förråd, kyl och frys ekar tomma så det ska bli så skönt med lite påfyllning. När Ebs sover ska jag spana erbjudande och fila på tvåveckorsmenyn.

Den här veckan är ganska tom på planer, vi ska ha svärmor över på middag och lära-ut-barnens-rutiner-träff. I helgen flyger vi nämligen till Skåne och min fasters bröllop. Håll tummarna för uppehåll så att jag kan ha de fina skorna!

Hoppas ni får en finfin start på veckan! Är det vardag eller semester för er den här veckan? Många verkar ha tagit ledigt från midsommar. Vi har sen semester i år och blir inte lediga tillsammans förrän i slutet av juli. Men Maja har en vecka på farmors land att se fram emot om några veckor och om en månad åker jag och barnen iförväg till västkusten. Fem timmar på tåg med två små ensam, iiiiik. Någon som har supertips?

0 tankar på “Hej nya veckan!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.