Deppväder…

20120625-155322.jpg

Åååååh vilken trist dag detta är. Bara regn, regn, regn. Jag blir så deppig när det är dåligt väder, inte ens mellissconesen piggade upp 🙁 vi har absolut inget i mellisväg hemma så vi fick köra på mindre nyttigt lyxfika. Kaffekoppen kanske kickar in snart? Vid kvällens handling på Ica Maxi ska jag se till att bunkra färsk frukt, yoghurt och andra bra grejer att mota bort eftermiddagsdippen med. Håller på att planera de kommande veckornas middagar och kan avslöja att meny bland annat bjuder på seranoinlindad kycklingfilé med salvia, kycklingspett på citrongräs och filodegsknytten. Det blir mumsiga kommande veckor!
Snart börjar Rachel Zoe Project på TLC, då blir jag nog gladare!

0 tankar på “Deppväder…”

  1. Hej! Ni verkar vara så otroligt duktiga på att fixa mumsiga middagar i veckorna som både är goda och nyttiga?! Var finner du din inspiration? Sedan en annan sak som ni verkar så bra på är att fixa mys för de vuxna i familjen! Vi firar snart jubileum och som två trötta tvåbarns föräldrar känner jag mest för att vara hemma och fixa mys! Tips trix och tips på något gott att laga?
    Kramar!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.