Glad midsommar!

20120622-184047.jpg

Kikar in för att önska er en underbar midsommarafton, hoppas ni njuter lika mycket som jag. Vi har varit ute hela dagen lång, här i Stockholm har solen skinit och det har varit sommartemperatur. Barnen har skrattat så att de kiknat, vi har ätit smörgåsbord och gräddtårta med jordgubbar, spelat boule i bersån och dansat runt stången precis som sig bör. Jag hade inga förväntningar på dagen, har inte midsommar som en favorithögtid men den här dagen har varit fullkomligt perfekt. Så härligt att bara vara lediga tillsammans. Mamma och pappa bor i villa och barnen är saliga över att kunna springa rakt ut på gräsmattan. Tänk om vi kunde få en egen trädgård om några år, vilken dröm!
När barnen har lagt sig väntar grillmiddag. Mums! Happy sommar allihop!

20120622-184101.jpg

20120622-184117.jpg
Dagens klänning fyndade jag till halva reapriset på Lindex förra sommaren för inga pengar alls och är en riktig favorit i garderoben. Idag körde jag retrolockar som har blivit lagom rufsiga av sommarvindarna.

0 tankar på “Glad midsommar!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.