Sommarklänning på!

Vädergudarna måste ha hört mina böner igår för idag vaknade vi upp till en strålande sommardag. Tack för det! Eftersom det var midsommarfirande nere vid öppna förskolan idag åkte skönaste sommarklänningen på. Den kommer från H&M:s första Garden Collection, som numera heter Conscious Collection och jag älskar att ha den på. Jag får så många komplimanger för den och jag är så glad att jag sprang på en någon månad efter kollektionssläppet, det hängde en ynka kvar och den var i min storlek. Snacka om tur!

0 tankar på “Sommarklänning på!”

  1. Den är verkligen snygg och du passar jättefint i den! Just med H&M och kedjornas kläder kan det nästan vara roligare att plocka fram gamla godingar något år efter inköpet, de blir lätt så hajpade just när man köpt dem och så springer halva stan runt med samma klänning/kjol/topp/whatever. Ett tag senare kan plagget bli som nytt igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.