Lovely summer day

Dagen har varit ljuvlig. Fint väder som sagt, glada barn och happy mama. Maja har haft midsommarfirande på dagis med Majstång och allt. Hon var väldigt nöjd över att de ätit lunch ute och fått glass till efterrätt! Jag och Ebbot körde ju också lite pre-midsommar med bebisgänget nere i parken. Ebbot knatade omkring, var väldigt skeptisk till ringdansen och doppade händerna i plaskpoolen. Sedan tog han en nap i närmare tre timmar. Härligt för både honom och mig. Efter dagis besökte vi grannparken med glasstopp. Nu väntar god, fräsch sommarmat – ungsbakad torsk, mango, vattenmelon&mangosallad med koriander&chilidressing. Mums!

20120620-194531.jpg

20120620-194544.jpg

20120620-194618.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.