Sommar, hallå?!?

I morse läste jag i SvD att Stockholm slår något slags regnrekord denna juni månad. Tydligen har inte lika många droppar fallit ner från skyn sedan 1901 (!). Väldigt upplyftande information måste jag säga. Verkligen. Men nu får det gärna vända! Jag vill ha sol och värme. Lite bruna ben, balkonghäng och en gnutta värmeslag vore inte helt fel när det snart blir midsommar och allt. Jag fortsätter att hålla tummarna. Två och en halv månad kvar på föräldraledigheten, då får det gärna bli härlig sommar! Så länge drömmer jag mig tillbaka till Teneriffa och Sunwing där vi var i två veckor i slutet av förra sommaren. Tur är väl att vi har ett liknande upplägg i år, fast med en vecka på grannön. Gud vad brun jag var och vad liten Ebbot var! En liten tjockis 🙂


Lollo & Bernie, vi längtar efter er!

 

0 tankar på “Sommar, hallå?!?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.