Perfekt till Majas rum!

Lilleby från Boråstapeter och söt lampa från Barnvänligt.nu

 
Igår fick jag med ett så fint tapetprov med när jag öppnande min nya Mama. Så smart marknadsföring det där att få en bit som jag genast blev förtjust i och ville ramma in för att kunna hänga på väggen. Jag spann vidare och det visade sig att den söta tapeten kommer ifrån Boråstapeter och är med i serien Lilleby, en fullkomligt ljuvlig samling tapeter till barnrum. Den här skulle vara så fin i Majas rum. När vi flyttade in i lägenheten fanns en beige rutig tapet som fond med tre faktumskåp uppsatta mitt på. Jag har irriterat mig på de där skåpen som hänger mitt i vägen men eftersom jag var rädd att tapeten skulle vara ful under så har skåpen fått hänga kvar. Nu är frågan om inte Maja ska få en ny tapet? Men är det klokt, jag menar att vi nog bor kvar här i max ett par år. Är det dumt att slösa pengar på en tapet då? Lilleby kostar cirka 300 kr per rulle. Men om jag sparar den tills vi flyttar, kommer hon vara för stor då för den ljuvliga tapeten? Om två är hon sju, då kanske hon inte vill ha pippifåglar på väggen? Hur skulle ni göra?

0 tankar på “Perfekt till Majas rum!”

 1. Tapetsera! Två år är ju ändå ganska lång tid, och det går nog inte åt värst många rullar till en fondvägg (eller ni kanske hade tänkt hela rummet?) Oj, oj, oj vad vi har tapetserat om, målat om och grejat i största allmänhet. Men det är ju roligt och viktigt att man trivs 🙂

  1. Vår spärr har inte riktigt släppt, väggarna ser precis likadana ut som de gjorde när vi flyttade in. Kanske dags att göra slag i saken?

 2. Jag håller med Ia, några år är ju jättelänge för en liten tjej som Maja (vi tapetserar om jämnt och ständigt känns det som) och Boråstapeter är ju en av budgetvarianterna. En rulle av mönstrat brukar räcka till tre bårder, blir inte så mkt pengar om man tänker på vad effekten blir 🙂

 3. Jag skulle också tapetsera om! Vi kommer också bo kvar i max 2 år (flyttade in 2007) men kommer göra om i sommar.
  En fin tapet höjer ju bara värdet/intrycket på lägenheten 🙂

 4. Tapetsera! Jag kollade på samma tapet förra veckan men (här kostade den dock 630kr rullen!!!) vårt val blev en från PIP studio istället!

  1. Jag såg att den kostade 629 hos oss, vet inte vad jag fick 300 ifrån. Vilken pip blev det? De jag tittat på kostade minst 650 kr.

 5. Den är jättefin! Men det kanske blir mycket att ha mönster på alla väggar? Jag skulle göra om väggen m skåpen och måla resten i samma grundfärg som på tapeten. Eller kanske ta upp en fin färg i tapeten på en mindre vägg och resten vitt?!
  Jag tycker absolut att ni ska göra en liten make over! Maja kommer hinna njuta även om radhusdrömmarna slår in redan om något år! Och i så fall så är det bra för försäljningen! (om ni har bostadsrätt…?)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.