You & me

I hemlighet drömmer jag om att stjäla min man och åka iväg bara han och jag. Utan barn, måsten och krav. Bara kärlek. Hur gör ni för att vårda det fina ni har tillsammans? Vi satsar på gott att äta & dricka mitt i veckan, barnvakt och små överraskningar.

20120614-210433.jpg
Sunprime på Mallorca Palma, gärna för mig! Foto: ving.se

0 tankar på “You & me”

 1. Just nu känns det som vi är mer kompisar än ett par. På lördag har vi femårig bröllopsdag och ska ut och äta utan barn. Hoppas vi hittar tillbaka till varandra. Nu när vår son är sju månaders så börjar livet bli enklare igen och då kanske man har mer tid för varandra och sig själv?! Samtidigt som storasyster befinner sig mitt i treårstrotsen och kräver sitt… Jag försöker att festa till det i vardagen men kanske önskar jag att jag fick bli lite bortskämd ibland? Att få känna mig uppskattad, eller är det för mycket begärt?

  1. Er är absolut inte för mycket begärt! Men du måste berätta för din man att du känner så här. Prata, prata, prata. Sen tror jag också att man måste teckna ett tyst avtal under småbarnsåren att nu tar vi oss igenom det här oavsett vad som sker. Det är superjobbigt att få barn på alla sätt, men blanda inte ihop det med att kärleken håller på att ta slut. Den kanske bara är på paus? Ta hand om varandra och se till att få egentid tillsammans och ensamma. För att vara en bra mamma/pappa fru/man så måste man få chans att andas lite och vara ifred. Jag älskar mina barn, men jag är ingen bra mamma om jag inte får vara ifred ibland. Jag upptäcker t på nytt varje gång vi ”vårdar relationen”. All lycka till nu och ge inte upp! När ni är ute på andra sidan treårstrotsen &bebistiden kommer ni att vara så lyckliga och stolta över att ni klarade av de tuffa tiderna tillsammans! Gräset är inte grönare någon annan stans. Massor av pepp och kramar

   1. Tack:) Precis så är det! Jag träffar mina tjejkompisar regelbundet och har tjejmiddagar men det jag saknar är ett andningshål i vardagen.. lite egentid varje dag! Och jag tänker ofta att när lillfisen sover och den stora är på dagis så ska jag ha Hanna-tid. men så ska jag bara göra det och det och sen har lillen vaknat… Har läst din blogg ett par år och jag känner igen mig i mycket du skriver. Du ligger steget före med lite äldre barn än jag så det känns hoppfullt att se hur det blir lättare när barnen blir större. Samtidigt njuter jag såklart av att vara mammaledig. Men det känns som all energi går åt till att vara mamma, orkar inte riktigt vara fru.. Imorgon ska vi iaf få en egen kväll:)

 2. Vi har jättesällan partid utan barn (en 5 åring och en 3 åring) då vi inte har någon barnvakt i Stockholm. Mormor och morfar bor i E-tuna och kommer när de kan men då måste detta planeras i förväg samt att vi inte kan vara iväg så sent eftersom de måste hem igen. Ska försöka ta tag i detta genom att skola in andra barnvakter istället som min egna moster.
  Vi försöker istället få till luncher tillsammans och att vi tar en semesterdag tillsammans (och har barnen på dagis men det får man väl inte andas högt om….utan att få dålig förälderstämpel).
  Håller helt med om att både partid och egentid är jätteviktigt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.