Buspojkarnas lunchdate


Vi har haft lek&lunchdate här hemma på förmiddagen med bästaste Liam&Petra. Det var lika mysigt som vanligt, pojkarna har börjat leka så fint ihop. Favoriterna är att dansa till Laleh, busa i Ebbos rum och slå saker i vardagsrumsbordet. Jag är så glad att vi köpte ett tokbilligt vardagsrumsbord nu när Ebbot är i bästa hacka i bordet-fasen. När han har blivit lite äldre och förståndigare kan vi investera i ett nytt, förhoppningsvis hackfriare bord med matchande soffa.  Den häger nämligen på sista versen men vi gillar den så mycket och har inte lust att köpa en ny.
Nu sussar pojkarna på varsitt håll efter att ha ätit lunch vid Majas lilla bord. Det var två stolta killar på 16 mån som växte flera centimeter när de fick sitta som stora barn. Ebbot var vrålhungrig, som ni kanske ser och åt glatt av både makaroner och köttbullar. I eftermiddag möts vi upp igen för parkhäng med teater. Mys! Men först latte & surf för mama, nice!

0 tankar på “Buspojkarnas lunchdate”

  1. Vilken söt bild! Här hemma dansar min snart 17 månaders kille helst till Shakiras ”Waka waka”, men annars låter det där bekant =)
    Ha en mysig torsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.