Skolavslutningsklänning

Ingen sommaravslutning utan blommig klänning, eller hur? Jag och Ebbot har varit på sista öppna förskolan-morgonen ever. Snyft. Jag har så svårt att släppa taget. Nu blir det inge mer sångstund, lek och snack med snälla mammor och pappor på förmiddagarna. Vi firade av ordentligt med Idas sommarvisa och jordgubbsfika. Vi kommer säkert att springa på de andra i parken i sommar, men det blir inte samma sak. Till hösten börjar ett nytt liv, en ny era och då får jag nog vara glad om jag hinner med mig själv. Dagarna tenderar ju att rusa iväg i vardagslivet. Det gäller att njuta nu, nu, nu!

Idag har jag klänning från Bohoo.com, kofta från Cubus, leggings från Uniqo och ballerinas från Tom Joules. Munknut på huvudet är perfekt snabblösning när jag inte hinner fixa till max.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.