Min ceasar!


Idag åt jag supersmarrig och busenkel lunch: Ceasarsallad! Jag gillar rätter som är lätta att slänga ihop men som ändå smakar ljuvligt.

Bästa salladen!

Stek en kycklingfilé med valfri kryddning, jag brukar försteka den i stekpannan och låta den bli klar i ugnen på ungefär 200 grader. Skär romansallad i strimlor och blanda med en god ceasardressing. Jag använder den här, väldigt viktigt att det är en riktigt god variant. Varning för Felix, den smakar inte gott! Lägg upp salladen på en tallrik, hacka lite rödlök och skiva en avocado och lägg på. Skär en skiva surdegsbröd i kuber och stek i lite smör och vitlök, låt krutongerna rinna av lite på hushållspapper. Skiva filéen och lägg på den på salladsbädden. Strössla över krutongern. Bon apetit!

0 tankar på “Min ceasar!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.