Hej hej converse!

We♥it

God morgon tisdag! Jag startade dagen med att klicka hem mig ett par nya Converse på Campadre. Mina gamla, som jag köpte när jag var gravid med Maja hänger verkligen på sista tråden. De är dessutom lite för stora så nu är ett par kritvita i rätt storlek på väg hem till mig. Synd att det är tre veckors leveranstid… otålig! När jag ändå var igång med klickeriet blev det äntligen nya sandaler till Maja från Vincent, med öppen tå dock. Ha gett upp det där med stängd tå i storlek 29, verkar vara stört omöjlig. Jag gillar Campadre (förutom leveranstiden då, hihi) och jag hittade även Ts födelsedagspresent där. Perfekt!
I övrigt bjuder dagen på hårdträning vid lunch. Vi hade visst sovmorgon imorse, efter att Maja kommit in till oss vid fyra (!), hon brukar aldrig göra så. Kvart i åtta vaknade jag av en liten Ebson som sjöng innifrån spjälsängen. Mys. Så nu ska han få vara vaken tills efter träningen är det tänkt, han brukar få sova en slurk på förmiddagen på tisdagar eftersom det blir så sent annars. Men idag har vi alltså en ny utmaning! I eftermiddag är det avslutningsgrillning på Dagis och det verkar som om vi kan närvara hela lilla familjen. Supermysigt med en vardagskväll tillsammans, det händer inte ofta. Nä, nu är det dags att kicka igång den här dagen med lite städning innan träningen.

0 tankar på “Hej hej converse!”

  1. Finns på stadium med stängd tå. Har ett par i storlek 30 som dottern vägrade. Vilket innestått behöver det vara?

  2. Visst är det svårt att hitta sandaler med stängd tå.
    De bästa jag kan hitta till min son är foppatofflor. Jag gillar inte de alls men han vill ha såna så då är det bra.

    1. Japp, Maja är ju snart fem så jag tror att det kommer gå bra med öppen tå. Det är bara Majas mamma som är lite hönsig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.